Onze Projecten

Nadat in Hoogvliet de sloopwerkzaamheden zijn afgerond is er gestart met het bouwrijp maken van de locatie.

 

 

In opdracht van Kroon & de Koning hebben wij in Capelle a/d IJssel sanerings- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op het nieuwbouwcomplex "Hof van Capelle".

 

 

In opdracht van ABB ontwikkeling zijn wij in Maasland bezig met de sloop van een kerk.

 

 

In opdracht van meerdere opdrachtgevers zijn wij in de Torensteepolder te Numansdorp sinds 2011 druk bezig met diverse projecten.

 

In opdracht van A.K. Barendregt B.V. hebben wij als onderdeel van het project "kwaliteitsimpuls" een landbodemsanering uitgevoerd onder de BRL SIKB 7000 protocol 7001 op het dagrecreatieterrein De Krabbeplaat te Brielle.

 

In opdracht van Midstate v.o.f. en in het overleg met Waterschap Hollandse Delta hebben wij in de Ambachtsheerlijkheid te Numansdorp een vier-tal stuwen geplaatst.

 

In opdracht van de Gebroeders Blokland voeren wij aan de Hoofdwachtstraat te Hellevoetsluis diverse werkzaamheden uit. Een mooi project waar wij van begin tot eind veel van onze disciplines mogen laten zien.

 

In mei zijn wij samen met Versluys & Zoon B.V. te Bodegraven begonnen met de aanleg van een rotonde aan de Thorbeckelaan te Sliedrecht.

 

Vanaf eind april zijn wij verantwoordelijk voor het vervangen van de riolering in de Slotemaker, de Bruïnestraaat en de Talmastraat te Ridderkerk. 

 

Naast de N59, nabij knooppunt Hellegatsplein zijn wij in opdracht van Staatsbosbeheer bezig met diverse werkzaamheden in het natuurgebied Hellegatsplaten.

 

Vanaf april is KUIPERS infra in Dordrecht bezig met het vervangen van de riolering in de wijk Zuidhoven.

 

In opdracht van de gemeente Dordrecht is KUIPERS infra verantwoordelijk voor de vervaning van de riolering, de bestrating en asfaltverharding in Assumburg.

 

In opdracht van Vlasman Sloopwerken heeft KUIPERS infra een ingreep in de waterbodem uitgevoerd ten behoeve van de sloop van het bovenliggende Noorderbrugtracé viaduct.

 

In Hoogvliet is KUIPERS infra vanaf begin maart bezig met het slopen van zorgcentrum de Breede Vliet.

 

 

In Sliedrecht is KUIPERS infra vanaf januari bezig in met het slopen van 198 woningen in de Staatsliedenbuurt.

 

In opdracht van Sunstroom Engineering B.V. zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg van ongeveer 42 kilometer aan elektriciteitskabels voor de zonneparken in Ooltgensplaat en Melissant.

 

In opdracht van Gemeente Dordrecht hebben wij op de Kop van 't Land in Dordrecht de Hevel Nieuwe Dordtse Biesbosch gebouwd.

In opdracht van Gemeente Hoeksche Waard (vh. Gemeente Binnenmaas) is KUIPERS infra verantwoordelijk voor de herinrichting van het centrum van 's-Gravendeel.

 

In opdracht van diverse particulieren heeft KUIPERS infra voor de nieuwbouwhuizen aan de Meestoof / Burgemeester de Zeeuwstraat een beschoeiing geplaatst met diverse hoogtes.

 

In opdracht van de Gemeente Dordrecht vervangt KUIPERS infra in de Cornelis Evertsenstraat en de van Spilbergenstraat het bestaande riool door een gescheiden rioolstelsel. Na de rioleringswerkzaamheden wordt er tijdelijke klinkerbestrating aangebracht.

 

Aan de rand van het centrum van Alblasserdam, op de hoek van de Plantageweg en de Cornelis Smitstraat is KUIPERS infra bezig met de herontwikkeling van dit gebied. Hierbij is de bestaande bebouwing gesloopt om ruimte te maken voor nieuwe bebouwing.

KUIPERS infra maakt in Oostvoorne ’t Rijkje woonrijp in opdracht van de Gebroeders Blokland. Er worden hier 19 woningen gebouwd. Het werk bestaat uit het ontgraven van de watergangen waaruit ca. 5500m3 grond vrijkomt en het aanbrengen van beschoeiing en damwanden.

 

KUIPERS infra is in opdracht van de gemeente Papendrecht bezig met een grote onderhoudsklus van de Westpolder-oost. Het werk omvat hoofdzakelijk het ophogen van het maaiveld.

 

In Brielle is KUIPERS infra aan het werk om “de Rederij” bouw- en woonrijp te maken. Door de Gebroeders Blokland worden hier straks 30 woningen gebouwd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het slopen en breken van oude puinfunderingen en verwerkt dit tot menggranulaat.

 

In Bergen op Zoom is KUIPERS infra aan het werk om de locatie aan de Guido Gezellelaan bouwrijp te maken voor de bouw van 83 appartementen. Daarnaast voert zij het benodigde grondwerk uit.

 

Na het bouwrijp maken van de grond waarop de 22 appartementen staan is KUIPERS infra gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het aanleggen van een grote tuin voor de bewoners.

 

KUIPERS infra is in opdracht van Natuurmonumenten bezig met herstelwerkzaamheden aan Fort Henricus. Dit bijzondere rijksmonument is in 1627 aangelegd ter verdediging van de haven van Steenbergen.

 

De Nieuwe Dordtse Biesbosch wordt een gevarieerd natuur- en recreatiegebied van ongeveer 530 hectare aan de rand van de Randstad. Het gebied krijgt een Biesboschachtig landschap met een duurzaam watersysteem als basis. De natuur- en recreatiehectares lopen in elkaar over en versterken elkaar.

 

Voor het Waterschap Hollandse Delta verzorgt KUIPERS infra het onderhoud van de watergangen. Dit houdt in dat watergangen worden uitgemaaid evenals alle bermen en taluds.

 

Op de ontwikkellocatie ‘Dorpshart’ in Mijnsheerenland wordt door KUIPERS infra de grond bouw- en woonrijp gemaakt. Dat betekent dat er naast algemene grondwerkzaamheden ook riolering wordt aangebracht, evenals wegfunderingen en wegverhardingen. Als dit gereed is zal KUIPERS infra alle verlichting en straatmeubilair aanbrengen.

 

In opdracht van woningcorporatie HW Wonen in Oud-Beijerland worden in Puttershoek nieuwe huur- en koopwoningen gebouwd in 3 fases.

 

In Sliedrecht heeft KUIPERS infra in opdracht van woningstichting Tablis Wonen de sloop afgerond van fase 1 van de Staatsliedenbuurt. Deze fase omvat in totaal 102 woningen. De woningen zijn gelegen aan De Savornin Lohmanlaan 1 t/m 40, Cort van der Lindenlaan 1 – 23 (oneven), Dr. Kuyperstraat 2 t/m 80 (even) en de Thorbeckelaan 10 t/m 76 (even).

 

Op 3 plaatsen in de gemeente Korendijk worden uitbreidingslocaties gerealiseerd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van deze locaties in Goudswaard, Zuid-Beijerland en Piershil.

 

In januari 2016 is KUIPERS infra op Voorne-Putten begonnen met de uitvoering van de Compenserende Maatregelen die worden uitgevoerd naar aanleiding van het Kierbesluit. Het Kierbesluit wil zeggen dat de Haringvlietsluizen ‘op een kier worden gezet’ als de waterstand op het Haringvliet lager is dan op zee. Dat is belangrijk voor de internationale vismigratie. Op deze manier kunnen trekvissen, zoals zalm en zeeforel de sluizen passeren richting hun paaigebieden, die stroomopwaarts liggen.

 

Op 3 plaatsen in de gemeente Korendijk worden uitbreidingslocaties gerealiseerd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van deze locaties in Goudswaard, Zuid-Beijerland en Piershil.

 

In ’s Gravendeel zijn door KUIPERS infra 18 woningen gesloopt aan de Groene Kruisstraat en in Piershil 10 woningen aan de Pr. Bernhardstraat. Deze oude huurwoningen moesten worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouwproject van HW Wonen.

 

Op een steenworp afstand van de Oosterschelde is een nieuw natuurgebied herrezen. In een gebied van 14000 are is bestaande beplanting en de afrastering verwijderd waarna vervolgens een grote hoeveelheid grond is afgegraven. Daarna zijn nieuwe watergangen gegraven en is het gebied weer aangevuld met 50 cm nieuwe grond.

 

Stichting Woonvisie Ridderkerk, een samenwerkingsverband tussen Woonvisie en gemeente Ridderkerk, heeft KUIPERS infra in 2015 opdracht gegeven voor een volledige reconstructie van het huidige rioolstelsel in het centrum van Ridderkerk.

 

In Numansdorp wordt bij de landgoederen aan de Torensteepoldersekade een bijzondere opdracht uitgevoerd door KUIPERS infra. Er moeten 5 ronde en 5 vierkante duikers worden aangelegd.

 

In 6 kernen in de gemeente Binnenmaas, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Maasdam, Mijnsheerenland, Puttershoek en Westmaas verzorgt KUIPERS infra het onderhoud van de watergangen.

 

Benieuwd naar ons materieel? Bekijk het hier

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie