Skip to main content

OVER KUIPERS infra

OVER KUIPERS infra

KUIPERS infra voert enthousiast werkzaamheden uit op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

KUIPERS infra is een vakkundig en ambitieus familiebedrijf, opgericht in 1984, dat is uitgegroeid tot een organisatie met inmiddels ruim 80 medewerkers. U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van grote infrastructurele projecten tot het aanleggen van een tuin. 

Met een no-nonsens aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel weten wij ieder project weer tot een succes te maken. Onze opdrachtgevers ervaren ons dan ook als een betrouwbare partner die samen met u voor het beste resultaat gaat.

Naast KUIPERS infra zijn er drie zusterondernemingen, KUIPERS landmeten, KUIPERS zand & grond, en Zandhandel Hoeksche Waard. Zij zijn een goede aanvulling op onze activiteiten, waardoor de KUIPERS groep een totaalpakket van diensten kan leveren. Binnen onze ondernemingen staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en dat blijkt uit onze diverse certificaten.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm of neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.