Onze Projecten

In opdracht van de gemeente Sliedrecht zijn wij 30 maart 2020 gestart met de revitalisering van de Vogelbuurt noord.

 

Aan de Koninginneweg te Zuid-Beijerland zijn wij in opdracht van twee opdrachtgevers bezig met het bouwrijp maken van de woningbouwlocatie.

 

In opdracht van Waterschap Hollandse Delta zijn wij in Piershil bezig met de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Waterschap Hollandse Delta heeft opdracht gegeven voor de werkzaamheden omdat er onvoldoende diversiteit aan waterplanten is en er te weinig dieren in het water leven.

 

Nadat in Hoogvliet de sloopwerkzaamheden zijn afgerond is er gestart met het bouwrijp maken van de locatie.

 

 

In opdracht van meerdere opdrachtgevers zijn wij in de Torensteepolder te Numansdorp sinds 2011 druk bezig met diverse projecten.

 

In opdracht van de Gebroeders Blokland voeren wij aan de Hoofdwachtstraat te Hellevoetsluis diverse werkzaamheden uit. Een mooi project waar wij van begin tot eind veel van onze disciplines mogen laten zien.

 

Vanaf eind april zijn wij verantwoordelijk voor het vervangen van de riolering in de Slotemaker, de Bruïnestraaat en de Talmastraat te Ridderkerk. 

 

Naast de N59, nabij knooppunt Hellegatsplein zijn wij in opdracht van Staatsbosbeheer bezig met diverse werkzaamheden in het natuurgebied Hellegatsplaten.

 

Vanaf april is KUIPERS infra in Dordrecht bezig met het vervangen van de riolering in de wijk Zuidhoven.

 

In opdracht van de gemeente Dordrecht is KUIPERS infra verantwoordelijk voor de vervaning van de riolering, de bestrating en asfaltverharding in Assumburg.

 

In Sliedrecht is KUIPERS infra vanaf januari bezig in met het slopen van 198 woningen in de Staatsliedenbuurt.

 

In opdracht van Sunstroom Engineering B.V. zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg van ongeveer 42 kilometer aan elektriciteitskabels voor de zonneparken in Ooltgensplaat en Melissant.

 

In opdracht van Gemeente Hoeksche Waard (vh. Gemeente Binnenmaas) is KUIPERS infra verantwoordelijk voor de herinrichting van het centrum van 's-Gravendeel.

 

In opdracht van de Gemeente Dordrecht vervangt KUIPERS infra in de Cornelis Evertsenstraat en de van Spilbergenstraat het bestaande riool door een gescheiden rioolstelsel. Na de rioleringswerkzaamheden wordt er tijdelijke klinkerbestrating aangebracht.

 

Aan de rand van het centrum van Alblasserdam, op de hoek van de Plantageweg en de Cornelis Smitstraat is KUIPERS infra bezig met de herontwikkeling van dit gebied. Hierbij is de bestaande bebouwing gesloopt om ruimte te maken voor nieuwe bebouwing.

KUIPERS infra maakt in Oostvoorne ’t Rijkje woonrijp in opdracht van de Gebroeders Blokland. Er worden hier 19 woningen gebouwd. Het werk bestaat uit het ontgraven van de watergangen waaruit ca. 5500m3 grond vrijkomt en het aanbrengen van beschoeiing en damwanden.

 

KUIPERS infra is in opdracht van de gemeente Papendrecht bezig met een grote onderhoudsklus van de Westpolder-oost. Het werk omvat hoofdzakelijk het ophogen van het maaiveld.

 

In Brielle is KUIPERS infra aan het werk om “de Rederij” bouw- en woonrijp te maken. Door de Gebroeders Blokland worden hier straks 30 woningen gebouwd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het slopen en breken van oude puinfunderingen en verwerkt dit tot menggranulaat.

 

In Bergen op Zoom is KUIPERS infra aan het werk om de locatie aan de Guido Gezellelaan bouwrijp te maken voor de bouw van 83 appartementen. Daarnaast voert zij het benodigde grondwerk uit.

 

Na het bouwrijp maken van de grond waarop de 22 appartementen staan is KUIPERS infra gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het aanleggen van een grote tuin voor de bewoners.

 

KUIPERS infra is in opdracht van Natuurmonumenten bezig met herstelwerkzaamheden aan Fort Henricus. Dit bijzondere rijksmonument is in 1627 aangelegd ter verdediging van de haven van Steenbergen.

 

De Nieuwe Dordtse Biesbosch wordt een gevarieerd natuur- en recreatiegebied van ongeveer 530 hectare aan de rand van de Randstad. Het gebied krijgt een Biesboschachtig landschap met een duurzaam watersysteem als basis. De natuur- en recreatiehectares lopen in elkaar over en versterken elkaar.

 

Voor het Waterschap Hollandse Delta verzorgt KUIPERS infra het onderhoud van de watergangen. Dit houdt in dat watergangen worden uitgemaaid evenals alle bermen en taluds.

 

Op de ontwikkellocatie ‘Dorpshart’ in Mijnsheerenland wordt door KUIPERS infra de grond bouw- en woonrijp gemaakt. Dat betekent dat er naast algemene grondwerkzaamheden ook riolering wordt aangebracht, evenals wegfunderingen en wegverhardingen. Als dit gereed is zal KUIPERS infra alle verlichting en straatmeubilair aanbrengen.

 

Op 3 plaatsen in de gemeente Korendijk worden uitbreidingslocaties gerealiseerd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van deze locaties in Goudswaard, Zuid-Beijerland en Piershil.

 

Op 3 plaatsen in de gemeente Korendijk worden uitbreidingslocaties gerealiseerd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van deze locaties in Goudswaard, Zuid-Beijerland en Piershil.

 

Stichting Woonvisie Ridderkerk, een samenwerkingsverband tussen Woonvisie en gemeente Ridderkerk, heeft KUIPERS infra in 2015 opdracht gegeven voor een volledige reconstructie van het huidige rioolstelsel in het centrum van Ridderkerk.

 

In Numansdorp wordt bij de landgoederen aan de Torensteepoldersekade een bijzondere opdracht uitgevoerd door KUIPERS infra. Er moeten 5 ronde en 5 vierkante duikers worden aangelegd.

 

Benieuwd naar ons materieel? Bekijk het hier

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie