Skip to main content

ONZE PROJECTEN

ONZE PROJECTEN

WERKZAAMHEDEN VOGELBOULEVARD HELLEGAT-VENTJAGER

Naast de N59, nabij knooppunt Hellegatsplein zijn wij in opdracht van Staatsbosbeheer bezig met diverse werkzaamheden in het natuurgebied Hellegatsplaten/Vogelboulevard.

Voor dit mooie project zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd om de bereikbaarheid van de Vogelboulevard te verbeteren. Zo zijn er nieuwe betonnen, rolstoelvriendelijke, wandelpaden aangelegd zodat iedereen van dit mooie natuurgebied kan genieten. Naast de aanleg van paden is er een nieuwe vogelkijkhut geplaatst en zijn er twee bestaande vogelkijkhutten opgeknapt, aangepast en uitgebreid.
Om de nieuwe vogelkijkhut te bereiken is er vanaf de weg een houten trapconstructie aangelegd, die gedeeltelijk over de afrastering van het natuurgebied loopt. In het natuurgebied hebben wij diverse informatiepalen geplaatst met informatie over het natuurgebied, de vogels en het wild dat zich huisvest in het natuurgebied.

Voor de mensen die het natuurgebied met de auto willen bezoeken zijn er twee parkeerplaatsen aangelegd zodat de overige weggebruikers geen hinder ondervinden van de geparkeerke auto’s.

Opdrachtgever
Staatsbosbeheer

Activiteit
Diverse werkzaamheden

Duur van het werk
maart 2019 t/m mei 2019

Locatie
Ooltgensplaat