Onze Projecten

In opdracht van Kroon & de Koning hebben wij in Capelle a/d IJssel sanerings- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op het nieuwbouwcomplex "Hof van Capelle".

 

 

In opdracht van ABB ontwikkeling zijn wij in Maasland bezig met de sloop van een kerk.

 

 

In opdracht van A.K. Barendregt B.V. hebben wij als onderdeel van het project "kwaliteitsimpuls" een landbodemsanering uitgevoerd onder de BRL SIKB 7000 protocol 7001 op het dagrecreatieterrein De Krabbeplaat te Brielle.

 

In opdracht van de Gebroeders Blokland voeren wij aan de Hoofdwachtstraat te Hellevoetsluis diverse werkzaamheden uit. Een mooi project waar wij van begin tot eind veel van onze disciplines mogen laten zien.

 

In opdracht van Vlasman Sloopwerken heeft KUIPERS infra een ingreep in de waterbodem uitgevoerd ten behoeve van de sloop van het bovenliggende Noorderbrugtracé viaduct.

 

In Hoogvliet is KUIPERS infra vanaf begin maart bezig met het slopen van zorgcentrum de Breede Vliet.

 

 

In Sliedrecht is KUIPERS infra vanaf januari bezig in met het slopen van 198 woningen in de Staatsliedenbuurt.

 

In Sliedrecht heeft KUIPERS infra in opdracht van woningstichting Tablis Wonen de sloop afgerond van fase 1 van de Staatsliedenbuurt. Deze fase omvat in totaal 102 woningen. De woningen zijn gelegen aan De Savornin Lohmanlaan 1 t/m 40, Cort van der Lindenlaan 1 – 23 (oneven), Dr. Kuyperstraat 2 t/m 80 (even) en de Thorbeckelaan 10 t/m 76 (even).

 

In ’s Gravendeel zijn door KUIPERS infra 18 woningen gesloopt aan de Groene Kruisstraat en in Piershil 10 woningen aan de Pr. Bernhardstraat. Deze oude huurwoningen moesten worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouwproject van HW Wonen.

 

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie