Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Projecten

Onze Projecten

Van ABB Vastgoed II hebben wij de opdracht gekregen om het voormalige Refaja ziekenhuisterrein van ongeveer 6 hectare bouwrijp te maken.
Werkzaamheden die er worden uitgevoerd zijn het aanbrengen en verplaatsen van voorbelasting, het graven van watergangen waaronder diverse wadi's en een spirosol duiker, bouwkuipen voor de woningen, het aanbrengen van het riool en het aanleggen en onderhouden van de bouwplaats. 

 

In opdracht van de Gemeente Sliedrecht zijn wij aan de Thorbeckelaan te Sliedrecht bezig met het vervangen van de huidige riolering.

 

 

Vogelbuurt

In opdracht van de gemeente Sliedrecht zijn wij 30 maart 2020 gestart met de revitalisering van de Vogelbuurt noord.

 

Koninginneweg

Aan de Koninginneweg te Zuid-Beijerland zijn wij in opdracht van twee opdrachtgevers bezig met het bouwrijp maken van de woningbouwlocatie.

 

Hoogvlietbrm

Nadat in Hoogvliet de sloopwerkzaamheden zijn afgerond is er gestart met het bouwrijp maken van de locatie.

 

 

Torensteepolder

In opdracht van meerdere opdrachtgevers zijn wij in de Torensteepolder te Numansdorp sinds 2011 druk bezig met diverse projecten.

 

Hellevoetsluis

In opdracht van de Gebroeders Blokland voeren wij aan de Hoofdwachtstraat te Hellevoetsluis diverse werkzaamheden uit. Een mooi project waar wij van begin tot eind veel van onze disciplines mogen laten zien.

 

Ridderkerk

Vanaf eind april zijn wij verantwoordelijk voor het vervangen van de riolering in de Slotemaker, de Bruïnestraaat en de Talmastraat te Ridderkerk. 

 

Vogelboulevard

Naast de N59, nabij knooppunt Hellegatsplein zijn wij in opdracht van Staatsbosbeheer bezig met diverse werkzaamheden in het natuurgebied Hellegatsplaten/Vogelboulevard.

 

Zuidhoven

Vanaf april is KUIPERS infra in Dordrecht bezig met het vervangen van de riolering in de wijk Zuidhoven.

 

Assumburg

In opdracht van de gemeente Dordrecht is KUIPERS infra verantwoordelijk voor de vervanging van de riolering, de bestrating en asfaltverharding in Assumburg.

 

Ooltgensplaat

In opdracht van Sunstroom Engineering B.V. zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg van ongeveer 42 kilometer aan elektriciteitskabels voor de zonneparken in Ooltgensplaat en Melissant.

 

cornelis

In opdracht van de Gemeente Dordrecht vervangt KUIPERS infra in de Cornelis Evertsenstraat en de van Spilbergenstraat het bestaande riool door een gescheiden rioolstelsel. Na de rioleringswerkzaamheden wordt er tijdelijke klinkerbestrating aangebracht.

 

Plantageweg

Aan de rand van het centrum van Alblasserdam, op de hoek van de Plantageweg en de Cornelis Smitstraat is KUIPERS infra bezig met de herontwikkeling van dit gebied. Hierbij is de bestaande bebouwing gesloopt om ruimte te maken voor nieuwe bebouwing.

oostvoorne

KUIPERS infra maakt in Oostvoorne ’t Rijkje woonrijp in opdracht van de Gebroeders Blokland. Er worden hier 19 woningen gebouwd. Het werk bestaat uit het ontgraven van de watergangen waaruit ca. 5500m3 grond vrijkomt en het aanbrengen van beschoeiing en damwanden.

 

papendrecht

KUIPERS infra is in opdracht van de gemeente Papendrecht bezig met een grote onderhoudsklus van de Westpolder-oost. Het werk omvat hoofdzakelijk het ophogen van het maaiveld.

 

brielle

In Brielle is KUIPERS infra aan het werk om “de Rederij” bouw- en woonrijp te maken. Door de Gebroeders Blokland worden hier straks 30 woningen gebouwd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het slopen en breken van oude puinfunderingen en verwerkt dit tot menggranulaat.

 

bergenopzoom

In Bergen op Zoom is KUIPERS infra aan het werk om de locatie aan de Guido Gezellelaan bouwrijp te maken voor de bouw van 83 appartementen. Daarnaast voert zij het benodigde grondwerk uit.

 

stevensweg

In Dordrecht zijn wij na het bouwrijp maken van de grond, waarop de 22 appartementen staan gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het aanleggen van een grote tuin voor de bewoners.

 

fort

KUIPERS infra is in opdracht van Natuurmonumenten bezig met herstelwerkzaamheden aan Fort Henricus. Dit bijzondere rijksmonument is in 1627 aangelegd ter verdediging van de haven van Steenbergen.

 

korendijk

Op 3 plaatsen in de gemeente Korendijk worden uitbreidingslocaties gerealiseerd. KUIPERS infra is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van deze locaties in Goudswaard, Zuid-Beijerland en Piershil.

 

ridderkerk

Stichting Woonvisie Ridderkerk, een samenwerkingsverband tussen Woonvisie en gemeente Ridderkerk, heeft KUIPERS infra in 2015 opdracht gegeven voor een volledige reconstructie van het huidige rioolstelsel in het centrum van Ridderkerk.

 

duikers numansdorp

In Numansdorp wordt bij de landgoederen aan de Torensteepoldersekade een bijzondere opdracht uitgevoerd door KUIPERS infra. Er moeten 5 ronde en 5 vierkante duikers worden aangelegd.

 

Benieuwd naar ons materieel? Bekijk het hier

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie