Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Projecten

Onze Projecten

In Oud-Beijerland zijn wij in opdracht van de Gemeente Hoeksche Waard gestart met het vervangen van 1700 meter aan beschoeiing.

 

 

gebiedsplan

In opdracht van Waterschap Hollandse Delta zijn wij in de Ambachtsheerlijkheid te Numansdorp bezig met het project "Deelgebiedsplan Cromstrijen fase II".

 

Piershilsegat

In opdracht van Waterschap Hollandse Delta zijn wij in Piershil bezig met de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Waterschap Hollandse Delta heeft opdracht gegeven voor de werkzaamheden omdat er onvoldoende diversiteit aan waterplanten is en er te weinig dieren in het water leven.

 

Stuwen

In opdracht van Midstate v.o.f. en in overleg met Waterschap Hollandse Delta hebben wij in de Ambachtsheerlijkheid te Numansdorp een vier-tal stuwen geplaatst.

 

Hevel

In opdracht van Gemeente Dordrecht hebben wij op de Kop van 't Land in Dordrecht de Hevel Nieuwe Dordtse Biesbosch gebouwd.

Meestoof

In opdracht van diverse particulieren heeft KUIPERS infra voor de nieuwbouwhuizen aan de Meestoof / Burgemeester de Zeeuwstraat een beschoeiing geplaatst met diverse hoogtes.

 

biesbosch

De Nieuwe Dordtse Biesbosch wordt een gevarieerd natuur- en recreatiegebied van ongeveer 530 hectare aan de rand van de Randstad. Het gebied krijgt een Biesboschachtig landschap met een duurzaam watersysteem als basis. De natuur- en recreatiehectares lopen in elkaar over en versterken elkaar.

 

hoekschewaard

Voor het Waterschap Hollandse Delta verzorgt KUIPERS infra het onderhoud van de watergangen. Dit houdt in dat watergangen worden uitgemaaid evenals alle bermen en taluds.

 

kierbesluit

In januari 2016 is KUIPERS infra op Voorne-Putten begonnen met de uitvoering van de Compenserende Maatregelen die worden uitgevoerd naar aanleiding van het Kierbesluit. Het Kierbesluit wil zeggen dat de Haringvlietsluizen ‘op een kier worden gezet’ als de waterstand op het Haringvliet lager is dan op zee. Dat is belangrijk voor de internationale vismigratie. Op deze manier kunnen trekvissen, zoals zalm en zeeforel de sluizen passeren richting hun paaigebieden, die stroomopwaarts liggen.

 

oosterschelde

Op een steenworp afstand van de Oosterschelde is een nieuw natuurgebied herrezen. In een gebied van 14000 are is bestaande beplanting en de afrastering verwijderd waarna vervolgens een grote hoeveelheid grond is afgegraven. Daarna zijn nieuwe watergangen gegraven en is het gebied weer aangevuld met 50 cm nieuwe grond.

 

beschoeiingen

In 6 kernen in de gemeente Binnenmaas, ‘s-Gravendeel, Heinenoord, Maasdam, Mijnsheerenland, Puttershoek en Westmaas verzorgt KUIPERS infra het onderhoud van de watergangen.

 

Benieuwd naar ons materieel? Bekijk het hier

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie