Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Projecten

Onze Projecten

Werkzaamheden De Hoofdwacht Hellevoetsluis

In opdracht van de Gebroeders Blokland voeren wij aan de Hoofdwachtstraat te Hellevoetsluis diverse werkzaamheden uit. Een mooi project waar wij van begin tot eind veel van onze disciplines mogen laten zien.

 

Begin april zijn wij gestart met het saneren van het aanwezige asbest en het slopen van bestaande woningen, het puin dat hierbij vrij kwam is gebroken en hebben wij gebruikt om de bouwplaats in te richten.
Aansluitend zijn wij begonnen de locatie bouwrijp te maken, dit alles onder de BRL SIKB 7000 protocol 7001 in verband met de aanwezigheid van verontreinigde grond. De volgende fase in dit project is het bouwrijp maken. Het bouwrijp maken word gefaseerd uitgevoerd in verband met het nieuwe ontwerp. Doordat het nieuwe ontwerp buiten het huidige trottoir valt was onze opdrachtgever genoodzaakt de nutsvoorzieningen en het huidige riool om te leggen. Het omleggen van het huidige riool hebben wij op ons genomen.
Voorafgaand aan de werkzaamheden hebben wij een startwerkinstructie gehad i.v.m. eventuele aanwezige munitie uit de tweede wereldoorlog.

 

Door onze zusteronderneming KUIPERS landmeten is alles op locatie ingemeten en zijn alle tekeningen in GPS gezet. Dit zorgt ervoor dat het uitgraven van de bouwput sneller en nauwkeuriger verloopt.

 

In verband met de parkeerverboden aan de Westkade gedurende de bouwperiode realiseren wij in overleg met de gemeente Hellevoetsluis 20 nieuwe parkeerplaatsen aan de Molenstraat.

 

Medio januari 2020 zal gestart worden met de laatste fase van het project, het woonrijp maken.

 

Hellevoetsluis1
Hellevoetsluis2
Hellevoetsluis4
Hellevoetsluis3

Opdrachtgever
Gebroeders Blokland


Activiteit
Diverse werkzaamheden


Duur van het werk
april 2019 t/m februari 2020


Locatie
Hellevoetsluis

 

 

Benieuwd naar ons materieel? Bekijk het hier

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie