Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Slopen

Slopen in Sliedrecht

Slopen in sliedrecht

Bent u van plan een pand te slopen in Sliedrecht? Slopen is een specialistisch vak. Onze medewerkers hebben ruimee ervaring in het slopen van grote en kleine objecten. Van kleine schuren tot volledige zorginstellingen met behulp van het juiste materieel wordt elk object veilig en zorgvuldig afgebroken. Het vrijgekomen materiaal word gesorteerd en afgevoerd. Wij beperken onze afvalstromen zoveel mogelijk door het hergebruiken van het vrijkomend materiaal, het circulair slopen. Deze veilige en duurzame manier van slopen en het hergebruiken van zoveel mogelijk materialen is innovatief en sluit nadeloos aan bij de wijze waarop wij werken.

Wanneer u er voor kiest om het slopen in Sliedrecht door ons uit te laten voeren wordt u het gehele tracject begeleid. Vanaf het aanvragen van de sloopvergunning tot en met het bouwrijp opleiveren van het terrein. 

Wij zijn in het bezig van het sloopcertificaat BRL-SVMS 007, Veilig en Milieukndig slopen. Met het werken conform de BRL-SVMS 07 waarborgen wij onze kwaliteit en deskundigheid en voldoen wij aan alle veiligheids- en milieueisen op het gebied van slopen.

Wilt u meer weten over hoe wij sloopwerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact op met ons via 078-674 21 87 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Wij zijn een aannemersbedrijf in het hart van de Hoeksche Waar net buiten het dorp strijen. Wat ooit begon als een eenmansbedrijf is uitgegroeid tot een gekwalificeerde en gecertificeerde organisatie. Met een no-nonsens aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel weten wij ieder project weer tot een succes te maken. Onze opdrachtgevers ervaren ons dan ook als een betrouwbare partner die samen met u voor het beste resultaat gaat.

 

Slopen in Sliedrecht

Voorbeeld van slopen in Sliedrecht, de sloop van de Staatsliedenbuurt.

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie