WIJ ZIJN KUIPERS infra

Damwand en Beschoeiing

Damwand en Beschoeiing

Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist in het plaatsen van damwanden en beschoeiingen in Strijen, de Hoeksche Waard en ver daar buiten. Niet alleen met grote projecten, maar ook met meerdere particulieren opdrachtgevers hebben wij ervaring. 

 

Damwanden zijn grond en/of waterkerende constructies. Damwanden kunnen bestaan uit verschillende materialen, er is keuze uit: hout, staal, kunstof of beton. Een houten damwand bestaat uit losse planken of panelen die doormiddel van een gronddichten of in sommige gevallen ook waterdichte messing-en-groefverbinding met elkaar verbonden zijn. Naast rechte damwanden zijn wij ook gespeciliaseerd in (half) ronde damwanden. Waar een betonnen damwand vaak gebruikt word als fundering en wanden bij bijvoorbeeld garages heeft een kunstof damwand het voordeel dat het niet snel aangetast word door het milieu of door knaagdieren. De damwand wordt geplaatst door trillen, heien of drukken. 

 

Naast het plaatsen van een damwand bent u ook voor het plaatsen van een beschoeiing bij ons aan het juiste adres. Door het plaatsen van een beschoeiing beschermt u uw tuin langs het water en u bescherm de oever tegen afbrokkelen. Een beschoeiing word meestal gemaakt met duurzaam hout.

 

Als aanvulling op het plaatsen van damwanden en beschoeiingen bouwen wij ook kunstwerken, zoals bruggen, kantelstuwen, houten vlonders en steigers.

 

Heeft u interesse in een damwand of beschoeiing. Of zou meer informatie willen ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons via telefoonnummer 078-674 21 87 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Damwand                                        Damwand

 

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie