Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Slopen

Bodemsanering

Bodemsanering

Het uitvoeren van een bodemsanering is, naast slopen, ook een specialistisch vakgebied. Dankzij onze veelzijdighoud kunnen wij het totaalpakket aan werkzaamheden aanbieden: een goed saneringsplan, vergunningsaanvragen en meldingen en de efficiënte afvoerd van de (vervuilde) grond. Wij weten raad met elke verontreinigin. Zo kunnen wij voor elke verontreiniging de juiste oplossing en aanpak aanbieden. Een sanering in een woonwijk, bedrijventerrein of natuurgebieden. Bij KUIPERS infra bent u aan het juiste adres. Sinds november 2016 zijn wij gecertificeerd volgens BRL SIKB 7000 (Uitvoering van (water) bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem) voor de protocollen 7001 en 7003. Dit houdt in dat KUIPERS infra zelfstandig bodemsaneringswerkzaamheden uit mag voeren met betrekking tot:

  • Landbodem saneringen met conventionele methoden (ontgraven, afvoeren en aanvullen) op basis van de Wet bodembescherming (Wbb), Besluit Uniforme Saneringen (BUS) en Wet milieubeheer (protocol 7001)
  • Ingrepen in de waterbodem, veelal onderhoudsbaggerwerk met sterk verontreinigde baggerspecie, op basis van de Waterwet (Wtw) (protocol 7003)
  • Waterbodem saneringen op basis van de Wbb (protocol 7003)

Wilt u meer weten over hoe wij een bodemsanering voor u kunnen uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact op met ons via 078-674 21 87 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Wij zijn een aannemersbedrijf in het hart van de Hoeksche Waar net buiten het dorp strijen. Wat ooit begon als een eenmansbedrijf is uitgegroeid tot een gekwalificeerde en gecertificeerde organisatie. Met een no-nonsens aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel weten wij ieder project weer tot een succes te maken. Onze opdrachtgevers ervaren ons dan ook als een betrouwbare partner die samen met u voor het beste resultaat gaat.

 

bodemsanering

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie