Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Beschoeiing in de hoeksche waard

BESCHOEIING IN DE HOEKSCHE WAARD

Beschoeiing in de Hoeksche Waard

KUIPERS Infra heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist in het plaatsen van een beschoeiing in de Hoeksche Waard. Niet alleen plaatsen wij een benschoeiing in de Hoeksche Waard maar ook ver daar buiten. Bent u van plan om een beschoeiing, damwand of vlonder aan te laten leggen? Niet alleen bij grote projecten maar ook met particuliere opdrachtgevers hebben wij ruime ervaring. 

 

Beschoeiing

Door het plaatsen van een beschoeiing beschermt u uw tuin langs het water en u bescherm de oever tegen afbrokkelen. Wij plaatsen o.a.:

 

HARDHOUT
Een hardhouten beschoeiing bestaat uit palen met horizontale hardhouten schotten voorzien van doek.

 

KUNSTSTOF
Dit is een beschoeiing bestaande uit kunststof elementen met honinggraat vormige sparingen waarin houten of stalen palen geplaatst worden.

 

GVC
"Glasvezel Versterkt Cement" oftewel beton. Deze constructie bestaat uit houten palen waar GVC platen tegenaan geschroefd worden.

 

HDPE KUNSTSTOF
Dit is een kunststof variant met houten palen, debeschoeiing is gemaakt van gercycled HDPE. Deze combinatie is steviger dan volledig kunststof.

Damwand 

Damwanden zijn grond en/of waterkerende constructies. Damwanden kunnen bestaan uit verschillende materialen, er is keuze uit: hout, staal, kunstof of beton. Een houten damwand bestaat uit losse planken of panelen die doormiddel van een gronddichten of in sommige gevallen ook waterdichte messing-en-groefverbinding met elkaar verbonden zijn. Naast rechte damwanden zijn wij ook gespeciliaseerd in (half) ronde damwanden. Waar een betonnen damwand vaak gebruikt word als fundering en wanden bij bijvoorbeeld garages heeft een kunstof damwand het voordeel dat het niet snel aangetast word door het milieu of door knaagdieren. De damwand wordt geplaatst door trillen, heien of drukken. 

 

 

Als aanvulling op bovenstaande werkzaamheden bouwen wij ook kunstwerken, zoals bruggen, kantelstuwen, houten vlonders en steigers.

 

Heeft u interesse in het plaatsen van damwand of beschoeiing in de Hoeksche Waard. Of zou meer informatie willen ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 078-674 21 87 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Beschoeiing in de Hoeksche Waard             Beschoeiing in de Hoeksche Waard

Voorbeeld van een beschoeiing in de Hoeksche Waard, de Meestoof en Fort Buitensluis te Numansdorp.

 

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie