Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Beschoeiing

BESCHOEIING

beschoeiingen en damwanden

 

Bent u van plan om een beschoeiing, damwand of vlonder aan te laten leggen? KUIPERS Infra heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist in het plaatsen van damwanden en beschoeiingen. Niet alleen bij grote projecten maar ook met particuliere opdrachtgevers hebben wij ruime ervaring. Wij bieden o.a. de volgende soorten aan:

 

beschoeiing

 

Hardhouten
Een hardhouten beschoeiing is een beschoeiing bestaande uit palen met horizontale hardhouten schotten voorzien van doek

 

Kunststof 
Dit is een beschoeiing bestaande uit kunststof elementen met honinggraat vormige sparingen waarin houten of stalen palen geplaatst worden.

GVC
"Glasvezel Versterkt Cement"oftwel beton. Deze constructie bestaat uit houten palen waar GVC platen tegenaan geschroefd worden.

HDPE kunststof 
Dit is een kunststof variant met houten palen. Deze beeschoeiing is gemaakt van gercyled HDPE. Deze combinatie is sterker dan volledig kunststof.

 

Damwand

 

Houten damwand

Een houten damwand bestaat uit losse planken of panelen die doormiddel van een gronddichte of in sommige gevallen ook waterdichte messing-en-groefverbinding met elkaar verbonden zijn. Naast rechte damwanden zijn wij ook gespecialiseerd in (half) ronde damwanden.

 

Stalen damwand
Staal heeft een hogere sterkte dan bijvoorbeeld hout en kunststof. Daarom worden grotere damwanden van staal gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van speciale damwandprofielen, met een hoge stijfheid.

Kunststof damwand
Kunststof heeft het voordeel dat het niet snel aangetast wordt door het milieu en knaagdieren. Daarnaast is het gewicht van kunststof lager dan dat van beton, hout of staal. Hierdoor is kunststof ook geschikt voor zeer drassige gebieden en veengronden.

Betonnen damwand 
Betonnen damwanden worden vaak gebruikt als fundering en wanden bij bijvoorbeeld garages. Dit zijn meestal geprefabriceerde planken.

 

Heeft u interesse. Of zou meer informatie willen ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons via telefoonnummer 078-674 21 87 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Brochure Beschoeiingen en Damwanden

 

 

 

Beschoeiing                                        Beschoeiing

 

 

 

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie