Zandhandel Hoeksche Waard  Kuipers Landmeten

Aannemingsbedrijf in de Hoeksche Waard

aannemingsbedrijf in de hoeksche waard 

 

KUIPERS infra is een aannemingsbedrijf in de Hoeksche Waard. Wij zijn gevestigd net buiten het dorp Strijen, in het hart van de Hoeksche Waard. Sinds 1984 zijn wij een gespecialiseerd aannemingsbedrijf in grond-, weg-, en waterbouw. Wat ooit begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een gekwalificeerd en gecertificeerd aannemingsbedrijf in de Hoeksche Waard.

KUIPERS infra is een vakkundig en ambitieus familiebedrijf, opgericht in 1984, dat is uitgegroeid tot een organisatie met inmiddels ruim 80 medewerkers. U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van grote infrastructurele projecten tot het aanleggen van een tuin. Met een no-nonsens aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel weten wij ieder project weer tot een succes te maken. Onze opdrachtgevers ervaren ons ook als een betrouwbare partner die samen met u voor het resultaat gaat.

Naast KUIPERS infra zijn er drie zusterondermingen, KUIPERS landmeten, KUIPERS zand & grond en Zandhandel Hoeksche Waard. Zij zijn een goede aanvulling op onze activiteiten, waardoor de KUIPERS groep een totaalpakket van diensten kan leveren. Binnen onze ondernemingen staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en dat blijkt uit onze diverse certificaten.

duurzaamheid bij kuiPERS INFRA

KUIPERS infra is onderdeel van KUIPERS beheer B.V., als overkoepelende organisatie hechten wij belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

CERTIFICERING CO2-PRESTATIELADDER
Wij streven naar een duurzame ontwikkeling en zijn er van overtuigd dat goede ondernemingsresultaten worden behaald zodra er balans is tussen People, Planet en Profit. Een belangrijk uitgangspunt is het streven naar een zo'n klein mogelijke ecologische voetafdruk. Om dit te monitoren hebben wij het certificaat voor de CO2-Prestatieladder behaald. Het jaarlijks in kaart brengen van van een CO2 footprint biedt ons de kans om onze uitstoot te monitoren en te sturen op maatregelen om CO2- emissies te reduceren en de bedrijfsvoering te verduurzamen.

 

Benieuwd naar wat wij als aannemingsbedrijf in de Hoeksche Waard of daar buiten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 078 - 674 21 87 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aannemingsbedrijf in de Hoeksche Waard

 

 

Kuipers Infra

Oude Klemsedijk 1c
3291 LL Strijen

T: 078 - 6742187
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG ONS

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul uw telefoonnummer in
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Kuipers infra | Privacy statement | Algemene voorwaarden  | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie